טיפים לבריוש מושלם
לפני שנצלול לתוך המתכון, בואו נעבור על כמה טיפים שיבטיחו שהבריוש שלכם ייצא מושלם.
השתמשו במרכיבים איכותיים
כשזה מגיע לאפיית בריוש, מרכיבים איכותיים הם המפתח. השתמש בקמח, בביצים ובחמאה הטריים ביותר שאתה יכול למצוא. חשוב גם להשתמש בחמאה לא מלוחה כדי שתוכל לשלוט בכמות המלח בבצק שלך.
שקלו את המרכיבים שלכם
אפייה היא מדע, ודיוק חשוב. הקפד לשקול את החומרים שלך באמצעות משקל מטבח במקום להסתמך על מדידות נפח. זה יבטיח שהבצק שלך יהיה עקבי בכל פעם שאתה מכין אותו.
להיות סבלני
בצק בריוש דורש הרבה זמן וסבלנות. היו מוכנים לתת לבצק לנוח ולתפוח מספר שעות. התהליך האיטי הזה הוא מה שנותן לבריוש את המרקם הקליל והרך המיוחד שלו.
אל תעבדי יותר מדי את הבצק
כשאתה ללוש את הבצק, היזהר לא לעבוד עליו יותר מדי. עבודה יתר על הבצק עלולה להוביל ללחם קשה ודחוס. מערבבים ולשים את הבצק עד שהוא פשוט חלק ואלסטי.
השתמש במיקסר סטנד
אמנם אתה בהחלט יכול להכין בריוש ביד, אבל שימוש במיקסר סטנד עם חיבור וו בצק יקל על התהליך. הבצק די דביק ויכול להיות קשה ללישה ביד.
כעת, לאחר שעברנו על כמה טיפים, בואו נעבור למתכון.