ביתלחםמחמצת

לחם מחמצת - מתכון ומדריך נהדרים

יש משהו מיוחד בריח של לחם טרי שעובר בבית. וכשזה מגיע ללחם, שום דבר לא מנצח את הטוב החריף והלעיס של מחמצת. אם אתם חובבי לחם, צפוי לכם פינוק כי היום אנחנו הולכים לדבר על לחם מחמצת - מהיסודות של יצירת מנה ראשונה ועד לכיכר הסופית. בין אם אתה אופה לחמים מנוסה או טירון, מדריך זה יעזור לך ליצור כיכר מחמצת מושלמת בכל פעם. נסקור הכל, החל מהמדע שמאחורי מחמצת ועד לקמחים הטובים ביותר לשימוש, ואפילו נשתף מתכון נפלא שבטוח יהפוך למרכיב עיקרי במטבח שלך. אז, תתכוננו להפשיל שרוולים, לנקות אבק מהסינר, ובואו נתחיל לאפייה!

יתרונות הכנת לחם מחמצת

לפני שנצלול לתוך הדק של הכנת לחם מחמצת, בואו ניקח רגע כדי להעריך את היתרונות של הלחם הטעים הזה.

יתרונות בריאותיים לחם מחמצת מציע יתרונות בריאותיים רבים בהשוואה לסוגי לחם אחרים. קל יותר לעיכול בגלל תהליך התסיסה הארוך, המפרק את הגלוטן בלחם. חומצת החלב והחיידקים בסטרטר המחמצת מסייעים גם בפירוק החומצה הפיטית בקמח, מה שמקל על ספיגת החומרים המזינים בגוף.

טעם ומרקם ללחם מחמצת יש טעם ומרקם ייחודיים שקשה לשכפל עם סוגי לחם אחרים. הטעם החריף מגיע מחומצת החלב הנוצרת במהלך התסיסה, בעוד שהמרקם הלעיס נובע מחוטי הגלוטן המתפתחים בתהליך התסיסה.

חיי מדף ארוכים ללחם מחמצת חיי מדף ארוכים יותר מאשר סוגי לחם אחרים. החומציות בלחם פועלת כחומר משמר טבעי, מה שאומר שלחם מחמצת יכול להישאר טרי עד שבוע מבלי להתייאש.

יצירת מנה ראשונה של מחמצת

השלב הראשון בהכנת לחם מחמצת הוא יצירת מנה ראשונה של מחמצת. מנה ראשונה מחמצת היא תערובת של קמח ומים שהושארה לתסוס תקופה מסוימת, שבמהלכה מופיעים באופן טבעי שמרי בר וחיידקים. המתנע הוא זה שנותן ללחם מחמצת את הטעם והמרקם הייחודיים שלו.

דבר אחרון

לחם מחמצת הוא לחם טעים ומזין שניתן ליהנות ממנו בכל שעה ביום. בין אם אתה אופה לחמים ותיק או טירון, הכנת לחם מחמצת היא חוויה מתגמלת שבטוח תרשים את החברים והמשפחה שלך. על ידי ביצוע המדריך שלנו, תוכל ליצור כיכר מחמצת מושלמת בכל פעם. אז, תתכוננו להפשיל שרוולים, לנקות אבק מהסינר, ובואו נתחיל לאפייה!

סרטונים להכנת תפריט מחמצת בסגנון שונה
אופה מקצועי מלמד אותך איך להכין עוגת גבינה!השפית אנה אולסון לוקחת אותך צעד אחר צעד דרך מתכון עוגת הגבינה הניו יורקית המדהימה שלה. זה עושה עוגת גבינה 1 9 אינץ'.
איך נראות עוגיות ברחבי העולםעוגיות הן קינוח חביב לא משנה מאיפה אתה. הם יכולים להיות רכים או פריכים, ולפעמים הם ממולאים באגוזים, ...
המתכון הטוב ביותר לעוגת תפוחיםהמתכון הקל להכנה והטעים הזה של פאי תפוחים כולל קרום חמאה מתקלף ומילוי תפוחים עדין שמתפוצץ מטעם ו...
המדריך לאפייה של גורדון רמזיהנה המדריך האולטימטיבי לאפייה של גורדון רמזי, כולל מדריך לקמח וכמה מתכונים שאפשר לנסות בבית. #גורדון רמזי...
המתכון היחיד של פאי תפוחים שתצטרכוכולם צריכים להכין את המתכון הקלאסי של פאי תפוחים לחג ההודיה! אתה תאהב את קרום הפאי המתקלף ואת מילוי פאי התפוחים...
עוגת שוקולד לחהעוגת שוקולד לחה בדוק את מכונת המטבח שלנו כאן: foodCAST מספק סרטון יומי כיצד ...
Binging with Babish: שטרודל מ-Inglourious Basterdsהנס לנדה הוא בלש ה-SS-Serlock-pipe-מעשן, מפורסמת-שחקנית-צ'וקין, בראד-פיט-פוקין שכולנו אוהבים לשנוא. בטח שהוא...
בריוש צרפתי סופר חמאתי (2 דרכים)תודה שבדקת את הסרטון שלי כיכר בריוש + גליל. כדי לקבל 20% הנחה על JuneShine בתוספת משלוח חינם לחץ: ...
יסודות חלה עם באבישתודה לאנובה קולינרית שנתנה חסות לפרק זה. תנור Anova Precision משתמש בהזרקת קיטור מבוקרת, הסעה...
2 דקות לעומת 2 שעות לעומת עוגיית יומיים • טעימה"העוגייה ליומיים היא העוגיה האהובה עליי בעולם". הירשם ל-Tasty: אודות Tasty: YouTube הרשמי ...
טיפים וטריקים לתפריט אפיה ומאפים מחמצת
רעיונות נוספים לתפריט הקשורים לאפיה ומאפים מחמצת