ביתלחםפוקצ'ה

פוקצ'ות - המתכון והמדריך הקל שלנו לאפייה

אם אתה חובב לחם טרי, אז אתה הולך לאהוב את המתכון הקל והמדריך שלנו לאפיית פוקצ'ות. הלחם השטוח האיטלקי הזה הוא פינוק טעים שניתן להגיש כתוספת, חטיף, או אפילו כבסיס לכריכים. החלק הטוב ביותר הוא שהכנת פוקצ'ות היא הרבה יותר קלה ממה שאתה חושב, ועם המדריך שלנו שלב אחר שלב, תוכל ליצור פוקצ'ה טעימה ופריכה תוך זמן קצר. נראה לכם איך להכין את הבצק, להכין את התוספות ולאפות את הלחם לשלמות. בין אם אתה אופה ותיק או מתחיל, המתכון שלנו בטוח ירשים, והמשפחה והחברים שלך יתחננו לעוד. אז תפוס את הסינר שלך, נקה אבק מתבנית האפייה, ובואו נתחיל ליצור פוקצ'ה טעימה שאי אפשר לעמוד בפניה.

היסטוריה של לחם פוקצ'ה

פוקצ'ה היא סוג של לחם שטוח איטלקי שקיים כבר מאות שנים. המילה "פוקצ'ה" מגיעה מהמילה הלטינית "פוקוס", שפירושה אח או אח. באופן מסורתי, פוקצ'ה בושלה על האח או האח, והיא הייתה מזון בסיסי לעניים. הוא היה עשוי עם מרכיבים פשוטים, כגון קמח, מים, מלח ושמרים, ולעתים קרובות הוא הועלה בשמן זית, עשבי תיבול וירקות.

עם הזמן, הפוקצ'ות הפכו פופולריות יותר והחלו להימכר במאפיות ובמסעדות. כיום, זוהי מנה אהובה בכל רחבי העולם, ויש הרבה וריאציות שונות של המתכון המסורתי. יש אנשים שאוהבים להוסיף גבינה, בשר או תוספות אחרות לפוקצ'ה שלהם, בעוד שאחרים מעדיפים לשמור את זה פשוט עם שמן זית ועשבי תיבול בלבד.

שלב 1: מכינים את הבצק

בקערת ערבוב גדולה מערבבים את הקמח, הסוכר, המלח והשמרים. מערבבים היטב לאיחוד כל החומרים היבשים. מוסיפים לאט לאט את המים החמים ושמן הזית לתערובת, ומערבבים עד שנוצר בצק רך.

ללוש את הבצק על משטח מקומח כ-10 דקות, עד שהוא הופך חלק ואלסטי. מניחים את הבצק בקערה משומנת, מכסים אותו במגבת לחה ונותנים לו לתפוח במקום חמים ונטול גיוסים כשעה, או עד שהוא מכפיל את נפחו.

שלב 2: מכינים את התוספות

בזמן שהבצק תופח, הכינו את התוספות לפוקצ'ה שלכם. בקערה קטנה מערבבים את השום הטחון, הרוזמרין הטרי וכף שמן זית. מערבבים היטב לאיחוד כל החומרים.

שלב 3: מעצבים את הבצק

לאחר שהבצק תפח, מכניסים אותו לאחור ולשים אותו כמה דקות. לאחר מכן, מרדדים אותו לצורת מלבן בעובי של כ-1/2 אינץ'. מעבירים את הבצק לתבנית אפייה משומנת, והשתמשו באצבעותיכם כדי ללחוץ על הבצק כדי ליצור גומות על פני השטח.

שלב 4: מוסיפים את התוספות

מברישים את תערובת השום והרוזמרין על פני הבצק, ומקפידים לכסות אותו בצורה אחידה. מפזרים כמות נדיבה של מלח ים על החלק העליון של הבצק, ומטפטפים עוד מעט שמן זית מעל.

שלב 5: אופים את הפוקצ'ה

מחממים את התנור ל-425 מעלות צלזיוס ואופים את הפוקצ'ה כ-20 דקות, או עד שהיא מזהיבה ופריכה. מוציאים מהתנור ונותנים לו להתקרר כמה דקות לפני שפורסים ומגישים.

דבר אחרון

פוקצ'ה היא לחם טעים ורב-תכליתי שניתן להגיש בדרכים רבות ושונות. בין אם אתם נהנים ממנו כחטיף, כתוספת או כבסיס לכריכים, המתכון והמדריך הקלים שלנו לאפייה יעזרו לכם ליצור פוקצ'ה טעימה ופריכה תוך זמן קצר. אז תפסו את הסינר שלכם, קחו אבק מעל תבנית האפייה והתכוננו להרשים את המשפחה והחברים עם כישורי האפייה שלכם.

רעיונות להכנת תפריט פוקצ'ה אפיה ומאפים
פיצות פוקצ'ות עוף

פיצות פוקצ'ה עוף נמשכות כ-55 דקות מההתחלה ועד הסוף. מתכון זה מכיל 16 מנות עם 307 קלוריות, 11 גרם חלבון ו-20 גרם שומן כל אחת. תמורת 86 סנט למנה, המתכון הזה מכסה 10% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. המתכון הזה מטעם Taste of Home דורש שמרים פעילים, גבינת מוצרלה רזה חלקית, שיני שום וזיתים. זה עובד היטב בתור מזנון. אדם אחד הכין את המתכון הזה והיה מכין אותו שוב. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. עם ציון ספונקולרי של 50%, המנה הזו מוצקה. משתמשים שאהבו את המתכון הזה אהבו גם כריכי פוקצ'ות עוף, פוקצ'ות עוף בגריל ופוקצ'ת עוף חמוציות.

ריבועי לחם פוקצ'ה

ריבועי לחם פוקאצ'ה לוקחים בערך 50 דקות מההתחלה ועד הסוף. תמורת 13 סנט למנה, המתכון הזה מכסה 3% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מתכון זה מגיש 24. מנה אחת מהמנה הזו מכילה בסביבות 3 גרם חלבון, 3 גרם שומן, ובסך הכל 94 קלוריות. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. למתכון הזה מ-Taste of Home יש 1 מעריצים. אם יש לכם גבינת פרמזן, סוכר, רוזמרין או, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותה. בסך הכל, המתכון הזה זוכה לציון ספונקולרי לא כל כך אדיר של 13%. מתכונים דומים כוללים לחם פוקצ'ה, לחם פוקצ'ה ולחם פוקצ'ה.

פוקצ'ה בצל עשב

את המתכון של פוקצ'ה בצל עשב ניתן להכין תוך כ-50 דקות . מנה אחת מכילה 103 קלוריות , 3 גרם חלבון ו- 1 גרם שומן . מתכון זה מגיש 16 ומחירו 12 סנט למנה. זה עובד היטב בתור לחם. אדם אחד הכין את המתכון הזה והיה מכין אותו שוב. תערובת של סוכר, פתיתי פטרוזיליה, בזיליקום וחופן מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. הוא מובא אליך על ידי Taste of Home. בסך הכל, המתכון הזה זוכה לציון די טוב של 68% . מתכונים דומים הם פוקצ'ה בצל עשב , פוקצ'ה עשבונית ופוקצ'ה עשבונית .

פיצה ריקוטה ודובדבן פוקצ'ה

לעולם לא תוכל לקבל יותר מדי מתכונים למנה עיקרית, אז נסה פיצה ריקוטן ודובדבן. מתכון זה מכיל 4 מנות עם 582 קלוריות , 13 גרם חלבון ו -21 גרם שומן כל אחת. עבור $2.94 למנה , מתכון זה מכסה 10% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. לא הרבה אנשים הכינו את המתכון הזה, והייתי אומר שהוא פגע במקום. המתכון הזה מבית Foodnetwork דורש סוכר, מלח גס, שמן זית ודבש. מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 28 דקות . זהו מתכון במחיר סביר לחובבי אוכל ים תיכוני. בסך הכל, המתכון הזה זוכה לציון די גרוע של 22% . שרי פיצה קרוסטטה דולצ'ה (פאי ריקוטה דובדבנים) עם רוטב דובדבן פורט , עוף צלוי, קישואים וריקוטה כריכים על פוקצ'ה ופוקצ'ה עגבניות שרי דומים מאוד למתכון זה.

מיני פוקצ'ה בצל מקורמל

אם אתה רוצה להוסיף עוד מתכונים צמחוניים לקטו אובו לרפרטואר שלך, מיני פוקצ'ה בצל מקורמל עשוי להיות מתכון שכדאי לך לנסות. מתכון זה מגיש 12. לחם זה מכיל 222 קלוריות , 4 גרם חלבון ו -15 גרם שומן למנה. תמורת 74 סנט למנה , מתכון זה מכסה 6% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. רק כמה אנשים אהבו באמת את המנה הים תיכונית הזו. למתכון הזה מ- Foodnetwork יש 1 מעריצים. תערובת של מלח כשר, שמן זית, חומץ שרי וחופן מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח בערך שעתיים ו-5 דקות . בסך הכל, המתכון הזה זוכה לציון לא כל כך סופר ספונאלי של 19% . אם אתה אוהב את המתכון הזה, תסתכל על המתכונים הדומים הבאים: פוקצ'ה בצל מקורמל , פוקצ'ה בצל מקורמל ופתקי פוקצ'ה בצל מקורמל .

פוקצ'ה לחג הפסחא: Fugazza di Pasqua

פוקצ'ה לחג הפסחא: Fugazza di Pasqua עשוי להיות מתכון טוב להרחבת אוסף התוספות שלך. מתכון זה מגיש 12. מנה אחת מכילה 238 קלוריות , 7 גרם חלבון ו -3 גרם שומן . תמורת 19 סנט למנה , מתכון זה מכסה 9% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. לכו לחנות וקחו שמרים פעילים, מלח, קמח ועוד כמה דברים כדי להכין אותו היום. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר דיאטה צמחונית ללא חלב ולקטו אובו . אדם אחד מצא את המתכון הזה טעים ומשביע. חג הפסחא יהיה אפילו יותר מיוחד עם המתכון הזה. זה מובא אליך על ידי Foodnetwork. מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח בערך שעה ו-45 דקות . בכל השיקולים, החלטנו שהמתכון הזה ראוי לציון של 43% . הציון הזה די טוב. משתמשים שאהבו את המתכון הזה אהבו גם לחם פסחא איטלקי - Pane di Pasqua , לחם פסחא איטלקי- Pane di pasqua ולחם פסחא איטלקי (Pane di Pasqua) .

לחם פיצה ממולא ירקות

לחם פיצה ממולא בצמחייה עשוי להיות מתכון טוב להרחבת רפרטואר המנות העיקריות שלך. מתכון זה מכיל 6 מנות עם 512 קלוריות , 18 גרם חלבון ו -31 גרם שומן כל אחת. עבור $1.51 למנה , מתכון זה מכסה 13% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. רק אנשים בודדים הכינו את המתכון הזה, ואחד היה אומר שהוא הגיע למקום. לכו לחנות וקחו גבינת מוצרלה, שמנת חצי-חצי, פתיתי פטרוזיליה ועוד כמה דברים להכין אותה היום. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. הוא מובא אליך על ידי Taste of Home. מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 40 דקות . עם ציון של 34% , המנה הזו לא כל כך מדהימה. לחם פיצה צמחוני פוקצ'ה , פיצה לחם צמחוני תאילנדי ופיצה צמחונית צרפתית בגריל דומים מאוד למתכון הזה.

צלי צ'אק בצל מקורמל

צלי צ'אק בצל מקורמל הוא מתכון ללא גלוטן וללא חלב עם 4 מנות. בתוספת זו יש 1006 קלוריות, 90 גרם חלבון ו-56 גרם שומן למנה. תמורת $5.38 למנה, מתכון זה מכסה 42% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. הוא מובא אליך על ידי Taste of Home. אדם אחד הכין את המתכון הזה והיה מכין אותו שוב. תערובת של חרדל דיז'ון, שמן זית, פלפל גרוס גס וחופן מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 8 שעות ו-25 דקות. אם לוקחים בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה זוכה לציון של 68%, שהוא מוצק. אם אתה אוהב את המתכון הזה, תסתכל על המתכונים הדומים הבאים: צלי סיר מקורמל-בצל בבישול איטי, צלי בקר, בצל מקורמל, הווארטי וסנדוויץ' ארוגולה על רול פוקצ'ה וצלי צ'אק שום.

סלט פוקצ'ה חזיר

לעולם לא תוכל לקבל יותר מדי מתכונים ים תיכוניים, אז נסה סלט פוקצ'ה חזיר. מתכון זה מכיל 6 מנות עם 214 קלוריות, 19 גרם חלבון ו-8 גרם שומן כל אחת. עבור $1.09 למנה, מתכון זה מכסה 16% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. אדם אחד הכין את המתכון הזה והיה מכין אותו שוב. זה עובד היטב כמנה עיקרית ידידותית לתקציב. מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 25 דקות. המתכון הזה מטעם Taste of Home דורש פילה חלצי חזיר חתוך במרכז חרדל, אורגנו, לחם פוקצ'ה ורומיין קרועה. אם לוקחים בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה זוכה לציון של 54%, שהוא מוצק. משתמשים שאהבו את המתכון הזה אהבו גם את מתכון פוקצ'ות בצל חזיר וציפוליני, סלט צ'אטני-הודו על פוקצ'ה וארוחת ערב הערב: סלט טונה ים תיכוני על פוקצ'ה.

פוקצ'ה זית רוזמרין

ניתן להכין את המתכון לפוקצ'ה זית רוזמרין תוך שעה. תמורת 13 סנט למנה, אתה מקבל לחם שמגיש 16. מנה אחת מכילה 130 קלוריות, 3 גרם חלבון ו-4 גרם שומן. המתכון הזה מטעם Taste of Home דורש שמרים פעילים, מלח, קמח וקמח תירס. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. מתכון זה אהוב על 1 אוכלי אוכל וטבחים. בסך הכל, המתכון הזה זוכה לציון טוב של 41%. אם אתה אוהב את המתכון הזה, אולי תאהב גם מתכונים כמו פוקצ'ה זית רוזמרין, פוקצ'ה זית קלמטן ורוזמרין, ולחם פוקצ'ה רוזמרין ושמן זית.

סרטונים להכנת תפריט פוקצ'ה בסגנון שונה
איך להכין פוקצ'ה | ג'יימי וג'נארוהחברים הוותיקים ג'יימי וג'נארו מראים לכם איך להכין שני מתכוני פוקצ'ות שונים. ג'נארו בוחר בעגבניות ובזיליקום פשוטים ...
לחם פוקצ'ה מדהים | איך להכין אותו ב-6 שלבים פשוטיםלחם פוקצ'ה איטלקי הוא שער פנטסטי לעולם ייצור הלחם. מתכון זה מפשט את תהליך הכנת הבצק, ...
פוקצ'ה אל רוסמרינו | שיטת פולישלמתכון המלא וההנחיות לחצו על הקישור: אל ת...
איך להכין לחם פוקצ'ה רך ופריךלחם פוקצ'ה עם קרום פריך, מרכז רך אוורירי, וציפוי שום רוזמרין מעורר תיאבון. צפו בסרטון הדרכה וראו...
לחם פוקצ'ה ביתי מבעבע במיוחד (בתוספת כריך קל)פוקצ'ות טריות אפויות הן הבסיס לדברים רבים, כולל אחד הכריכים הגדולים ביותר שהכנתי אי פעם! ותראה את זה...
איך להכין בצק פוקצ'יה קל וללא לישההירשם ❥ PIZZA MY MASTER CLASS ...
טיפים וטריקים לתפריט אפיה ומאפים פוקצ'ה
רעיונות נוספים לתפריט הקשורים לאפיה ומאפים פוקצ'ה