ביתמאפיםקרואסונים

מתכון ומדריך אפייה של קרואסונים לקלאסיקה הזו

אם יש מאפה שמגלם את המטבח הצרפתי, זה הקרואסון. התענוג המתקלף והחמאתי הזה הפך לעיקר במאפיות בכל רחבי העולם, ואין פלא למה. תהליך הכנת הקרואסונים אולי נראה מאיים בהתחלה, אבל עם המתכון הנכון וקצת סבלנות, כל אחד יכול ליצור את המאפה הקלאסי הזה בבית. במדריך זה, ניקח אתכם בתהליך שלב אחר שלב של הכנת קרואסונים מאפס. אנו נסקור הכל מהמרכיבים שתזדקק להם ועד הטכניקות המשמשות כדי להשיג את המרקם המתקלף המושלם הזה. בין אם אתם אופים ותיקים או מתחילים, המדריך הזה יספק לכם את כל הטיפים והטריקים שאתם צריכים כדי להכין את הקרואסון המושלם. אז, תפסו את הסינר ובואו נתחיל במסע הטעים הזה!

היסטוריה של קרואסונים

מקורם של הקרואסונים אינו ברור לחלוטין, אך מאמינים שהם הומצאו בווינה במהלך המאה ה-17. המאפה נודע בשם "קיפל", שפירושו בגרמנית "סהר". הקיפפל היה דומה בצורתו לקרואסון של ימינו, אבל הוא לא נעשה עם חמאה. למעשה, הקרואסון כפי שאנו מכירים אותו היום לא היה קיים עד המאה ה-19, כאשר אופה צרפתי בשם אוגוסט זאנג פתח מאפייה וינאית בפריז.

זאנג הציג את הקיפפל הווינאי לצרפתים, אבל הוא עשה כמה שינויים משמעותיים במתכון. הוא הוסיף לבצק חמאה שהעניקה למאפה מרקם מתקלף וטעם עשיר וחמאתי. הצרפתים התאהבו בקרואסון, והוא הפך במהרה למרכיב עיקרי במטבח הצרפתי. כיום, נהנים מקרואסונים בכל רחבי העולם, והם נותרו אחד המאפים האיקוניים ביותר בעולם.

מרכיבים של קרואסונים

לפני שנצלול לתוך המתכון, בואו נסתכל על המרכיבים שתצטרכו להכנת קרואסונים מאפס. אתה תצטרך:

- 500 גרם קמח לכל מטרה - 10 גרם מלח - 80 גרם סוכר - 10 גרם שמרים יבשים פעילים - 300 מ"ל חלב קר - 250 גרם חמאה קרה ללא מלח

חשוב לציין שהחמאה צריכה להיות קרה אך גמישה. אם החמאה קשה מדי, יהיה קשה לעבוד איתה, ואם היא רכה מדי היא תימס לתוך הבצק. ייתכן שיהיה עליך לתת לחמאה לשבת בטמפרטורת החדר במשך כמה דקות לפני השימוש בה.

מתכון

עכשיו כשיש לך את כל המרכיבים שלך, הגיע הזמן להתחיל עם המתכון. מתכון זה מכין כ-16 קרואסונים.

שלב 1: מכינים את הבצק

בקערה גדולה מערבבים את הקמח, המלח, הסוכר והשמרים. מוסיפים בהדרגה את החלב הקר תוך כדי ערבוב עד שנוצר בצק. ללוש את הבצק על משטח מקומח קלות כ-10 דקות, או עד שהוא הופך חלק ואלסטי.

מניחים את הבצק בקערה משומנת קלות, מכסים בניילון נצמד או במגבת מטבח נקייה ומניחים לו לנוח במקרר למשך 30 דקות לפחות.

שלב 2: הכן את החמאה

בזמן שהבצק נח מכינים את החמאה. חותכים את החמאה הקרה והגמישה לחתיכות קטנות ומניחים אותן על יריעת נייר פרגמנט. מכסים את החמאה בנייר אפייה נוסף והשתמשו במערוך כדי לשטח אותה למלבן שגודלו כ-20 ס"מ על 15 ס"מ.

מניחים את החמאה המשטחת במקרר לצינון בזמן שהבצק ממשיך לנוח.

שלב 3: מכינים את בצק הקרואסון

מוציאים את הבצק מהמקרר ומרדדים אותו על משטח מקומח קלות למלבן שגודלו כ-40 ס"מ על 20 ס"מ. מניחים את מלבן החמאה המצונן במרכז הבצק, ולאחר מכן מקפלים את הבצק על החמאה כך שהוא מכוסה לחלוטין.

השתמשו במערוך כדי לגלגל בעדינות את הבצק למלבן שגודלו כ-60 ס"מ על 20 ס"מ. מקפלים את הבצק לשלישים, כמו אות, ואז עוטפים אותו בניילון נצמד ומניחים אותו במקרר לצינון למשך 30 דקות לפחות.

שלב 4: חזור על תהליך הקיפול

מוציאים את הבצק מהמקרר וחוזרים על תהליך הקיפול פעמיים נוספות, ומאפשרים לבצק להתקרר לפחות 30 דקות בין כל קיפול. זה יעזור ליצור את השכבות המתקלפות האופייניות לקרואסונים.

שלב 5: מעצבים את הקרואסונים

לאחר הקיפול האחרון, מרדדים את הבצק למלבן בגודל של כ-60 ס"מ על 30 ס"מ. השתמשו בסכין חדה או בחותכן פיצה כדי לחתוך את הבצק למשולשים ברוחב של כ-10 ס"מ בבסיסו.

החל מבסיס כל משולש, מרדדים את הבצק בחוזקה, מותחים בעדינות את הבצק תוך כדי רידוד ליצירת צורת הקרואסון הקלאסית. מניחים את הקרואסונים על תבנית מרופדת בנייר אפייה, משאירים רווח ביניהם כדי לאפשר התפחה.

שלב 6: תן לקרואסונים לעלות

מכסים את הקרואסונים במגבת מטבח נקייה ונותנים להם לתפוח במקום חמים וללא גיפטים למשך כשעתיים, או עד שהם מכפילים את נפחם.

שלב 7: אופים את הקרואסונים

מחממים את התנור ל-200 מעלות צלזיוס. טורפים ביצה בקערה קטנה ומברישים את שטיפת הביצים על החלק העליון של הקרואסונים. אופים את הקרואסונים במשך 15-20 דקות, או עד שהם מזהיבים ומבושלים לחלוטין.

שלב 8: תהנו!

מוציאים את הקרואסונים מהתנור ונותנים להם להתקרר על רשת כמה דקות לפני ההגשה. מומלץ ליהנות מקרואסונים חמימים, אך ניתן גם לאחסן אותם בכלי אטום בטמפרטורת החדר למשך יום או יומיים.

דבר אחרון

הכנת קרואסונים מאפס אולי נראית מאיימת, אבל עם המתכון הנכון וקצת סבלנות, כל אחד יכול ליצור את המאפה הקלאסי הזה בבית. זכרו להשתמש בחמאה קרה וגמישה, והקפידו לתת לבצק לנוח ולהצטנן בין כל קיפול. עם קצת תרגול, תכין קרואסונים מושלמים תוך זמן קצר!

רעיונות להכנת תפריט קרואסונים אפיה ומאפים
מיני סלט עוף קרואסונים

מיני סלט עוף קרואסונים דורש סביב 20 דקות מתחילתו ועד סופו. עבור $ 1.26 למנה, המתכון הזה מכסה 11% של הדרישות היומיומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מתכון זה מכין 20 מנות עם 332 קלוריות, 11 גרם חלבון, ו 19 גרם שומן כל אחד. 1046 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. אם יש לכם סלרי, קרואסונים, אגוזי פקאן ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. זה עובד טוב כמו הר ד ' אובר זול למדי. זה הביא לך על ידי טעם של הבית. אם ניקח בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה מרוויח ציון כף של 55%, וזה די טוב. אם אתה אוהב את המתכון הזה, אולי תרצה גם מתכונים כגון סלט עוף קרואסונים, סלט עוף קרואסונים, ו קרואסונים סלט עוף דובדבן.

קרואסונים סלט עוף דובדבן

סלט עוף דובדבן קרואסונים היא מנה עיקרית המגישה 7. עבור $ 2.61 למנה, המתכון הזה מכסה 14% של הדרישות היומיומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מנה אחת מכילה 501 קלוריות, 22 גרם חלבון, ו 30 גרם שומן. למתכון הזה מ טעם הבית יש 479 מעריצים. אם יש לכם פלפל, סלרי, אגוזי פקאן ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 15 דקות. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון כף טוב של 59%. משתמשים שאהבו את המתכון הזה אהבו גם סלט עוף קרואסונים, סלט עוף קרואסונים, ו מיני סלט עוף קרואסונים.

קרואסונים בר ממתקים

ניתן להכין את המתכון קרואסונים של בר ממתקים בערך 30 דקות. מתכון זה משרת 8 ועולה 81 סנט למנה. מנה אחת מכילה 200 קלוריות, 3 גרם חלבון, ו 14 גרם שומן. 1 אדם התרשם מתכון זה. זה עובד היטב כמו צלחת בצד זול. מתכון זה מ טעם הבית דורש לחמניות סהר, חמאה, חטיפי שוקולד חלב וביצה. בסך הכל, מתכון זה מרוויח לא כל כך סופר ספוני ציון של 13%. נסה כמעט ממתק, עוגת בר ממתקים, ו עוגת בר ממתקים עבור מתכונים דומים.

סלט עוף דובדבן

אם יש לך בערך 45 דקות לבלות במטבח, סלט עוף דובדבן עשוי להיות נהדר ללא גלוטן מתכון לנסות. עבור $ 1.57 למנה, אתה מקבל מנה עיקרית שמגישה 4. מנה אחת של צלחת זו מכילה כ 20 גרם חלבון, 13 גרם שומן, ובסך הכל 245 קלוריות. 110 אנשים שמחו שניסו את המתכון הזה. תערובת של מלח, חצאי חזה עוף, מיונז וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זה הביא לך על ידי כולםמתכונים. אם ניקח בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה מרוויח ציון כף של 57%, שהוא מוצק. משתמשים שאהבו את המתכון הזה אהבו גם סלט עוף דובדבן, קרואסונים סלט עוף דובדבן, ו סלט עוף אגוז דובדבן.

סלט עוף קרואסונים

סלט עוף קרואסונים לוקח בערך 15 דקות מתחילתו ועד סופו. עבור $ 1.7 למנה, המתכון הזה מכסה 18% של הדרישות היומיומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מתכון זה מכין 6 מנות עם 572 קלוריות, 22 גרם חלבון, ו 39 גרם שומן כל אחד. רק כמה אנשים עשו את המתכון הזה, ו 1 היה אומר שזה פגע במקום. זה הביא לך על ידי טעם של הבית. תערובת של פטרוזיליה, מיץ לימון, מלח מתובל וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. זה עובד היטב כמנה עיקרית. כל הדברים נחשבים, החלטנו המתכון הזה מגיע ציון כף של 41%. הציון הזה די טוב. סלט עוף קרואסונים, סלט עוף קרואסונים, ו קרואסונים סלט עוף דובדבן דומים מאוד למתכון הזה.

נקניק איטלקי וקרואסונים של ביצים

אם אתה רוצה להוסיף עוד הים התיכון מתכונים לקופסת המתכונים שלך, נקניקיות איטלקיות וקרואסונים של ביצים עשויים להיות מתכון שכדאי לנסות. מנה אחת מכילה 722 קלוריות, 22 גרם חלבון, ו 57 גרם שומן. עבור $ 2.26 למנה, המתכון הזה מכסה 21% של הדרישות היומיומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מתכון זה משמש 8. מתכון זה מ טעם הבית דורש אבוקדו, גבינה, פלפל ופלפל ג ' לפנו. זה עובד היטב כמנה עיקרית במחיר סביר. מתכון זה הוא אהב על ידי 1 בשלנים וטבחים. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 40 דקות. בסך הכל, מתכון זה מרוויח די טוב מרהיב ציון של 42%. נסה אופה ביצת נקניק איטלקית, נקניק איטלקי ואופי ביצים, ו קערת ארוחת בוקר נקניק, ביצה ותרד איטלקית עבור מתכונים דומים.

קרואסונים בבוקר חג המולד

קרואסונים בבוקר חג המולד יכול להיות רק לקטו אובו צמחוני מתכון שחיפשת. עבור 15 סנט למנה, אתה מקבל הר ד ' אובר שמשרת 32. מנה אחת של צלחת זו מכילה כ 3 גרם חלבון, 8 גרם שומן, ובסך הכל 156 קלוריות. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. זה הביא לך על ידי טעם של הבית. אם יש לך מלח, סוכר, ביצים ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול להכין אותו. זה יהיה להיט שלך חג המולד אירוע. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 1 שעה ו 10 דקות. עם כפית ציון של 15%, המנה הזו לא כל כך מעולה. נסה בוקר חג המולד פריטטה, מימוזה של בוקר חג המולד, ו תבשיל בוקר חג המולד עבור מתכונים דומים.

קארי עוף קרואסונים

קארי עוף קרואסונים דורש על 15 דקות מתחילתו ועד סופו. עבור $ 1.35 למנה, אתה מקבל מנה עיקרית שמגישה 6. מנה אחת של צלחת זו מכילה סביב 20 גרם חלבון, 33 גרם שומן, ובסך הכל 457 קלוריות. 1 אדם התרשמו מתכון זה. זה הביא לך על ידי טעם של הבית. זה הוא זול למדי מתכון לחובבי אוכל הודי. אם יש לכם בצל, עלי חסה, עוף ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. עם כפית ציון 39%, המנה הזו די גרועה. אם אתה אוהב את המתכון הזה, תסתכל על המתכונים הדומים האלה: קרואסונים עוף צ'אטני, קרואסונים עוף צבעוניים, ו אבוקדו עוף קרואסונים.

סלט טורקיה קרואסונים

אם יש לך בערך 15 דקות לבלות במטבח, קרואסונים סלט טורקיה עשוי להיות יוצא מן הכלל חלב חינם מתכון לנסות. עבור $ 1.53 למנה, אתה מקבל מנה עיקרית שמגישה 6. מנה אחת של צלחת זו מכילה סביב 14 גרם חלבון, 33 גרם שומן, ובסך הכל 473 קלוריות. אם יש לכם קשיו, צנוניות, מלח מתובל ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. זה הביא לך על ידי טעם של הבית. אם ניקח בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה מרוויח ציון מדהים של 37%, וזה לא כל כך מדהים. משתמשים שאהבו את המתכון הזה אהבו גם סלט טורקיה על קרואסונים, קרואסונים כתומים, ו טורקיה דיוואן קרואסונים.

קוקוס קראנץ ' קרואסון לחם פודינג

קוקוס קראנץ ' קרואסון לחם פודינג לוקח בערך 55 דקות מתחילתו ועד סופו. מתכון זה מכין 12 מנות עם 568 קלוריות, 8 גרם חלבון, ו 30 גרם שומן כל אחד. עבור $ 1.6 למנה, המתכון הזה מכסה 10% של הדרישות היומיומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. 1 אדם מצא שהמתכון הזה טעים ומשביע. זה הביא לך על ידי טעם של הבית. תערובת של קרואסונים, קוקוס, משמשים וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. אם ניקח בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה מרוויח ציון מדהים של 23%, וזה לא כל כך גדול. משתמשים שאהבו את המתכון הזה אהבו גם פודינג לחם קרואסון, פודינג לחם קרואסון, ו פודינג לחם קרואסון.

סרטונים להכנת תפריט קרואסונים בסגנון שונה
מדריך שלם לקרואסונים קלאסיים מגולגלים ביד!קרואסונים #קרואסונים תוצרת בית #קרואסונים ביד עקבו אחרי באינסטגרם! ...
איך להכין קרואסונים מתאימים לחלוטין בידמתכון הקרואסון הזה הוא ציוד מינימלי בערך כפי שניתן להשיג במתכון. זה ללא מכונה, כמו גם מתכון ללא לישה.
איך להכין את הקרואסונים הטובים ביותר בביתהקרואסונים המושלמים האלה מתקלפים מבחוץ, רכים וחמאתיים מבפנים ואידיאליים לאפייה בסוף השבוע. מה יש לא לאהוב ...
הכינו בבית קרואסונים באיכות מאפייה באמצעות קמח רגילאפשר להכין קרואסונים באיכות מאפייה רק מקמח רגיל! #קרואסונים #קרואסונים ביתיים עקבו אחרי באינסטגרם!
איך להכין קרואסונים | מתכוןעכשיו עם כיתובים ** לפירוט מפורט יותר של המתכון אנא לחץ כאן: חלק 2: איך מכינים ...
איך מכינים מתכון קרואסונים בעבודת יד - קרואסון צרפתי קלאסי צעד אחר צעדבמדריך הזה אני מראה לכם איך להכין מתכון קרואסונים לגמרי בעבודת יד. אלה כל כך שווים את המאמץ, בפנים מלא ...
טיפים וטריקים לתפריט אפיה ומאפים קרואסונים
רעיונות נוספים לתפריט הקשורים לאפיה ומאפים קרואסונים