אפיית עוגיות הסוכר לשלמות
רכיבים
ראשית, אסוף את כל המרכיבים שתצטרך להכנת עוגיות הסוכר הטעימות האלה:
- 2 1/2 כוסות קמח לכל מטרה
- 1 כפית אבקת אפייה
- 1/2 כפית סודה לשתייה
- 1/2 כפית מלח
- 1 כוס חמאה ללא מלח, מרוככת
- 1 1/2 כוסות סוכר מגורען
- 2 ביצים גדולות
- 2 כפיות תמצית וניל
כיוונים
1. מחממים את התנור ל-350 מעלות צלזיוס (175 מעלות צלזיוס) ומרפדים תבנית בנייר אפייה.
2. טורפים בקערה בינונית את הקמח, אבקת האפייה, הסודה לשתייה והמלח. לְהַפְרִישׁ.
3. בקערה גדולה מקציפים יחד את החמאה הרכה והסוכר המגורען עד לקבלת תערובת בהירה ותפוחה. זה אמור לקחת בערך 2-3 דקות.
4. מוסיפים את הביצים בזו אחר זו וטורפים היטב לאחר כל הוספה. לאחר מכן, מוסיפים את תמצית הווניל ומערבבים עד לקבלת תערובת אחידה.
5. מוסיפים בהדרגה את החומרים היבשים לתערובת הרטובה, ומערבבים רק עד לאיחוד. הקפידו לא לערבב יתר על המידה את הבצק, אחרת העוגיות שלכם יהיו קשות.
6. מכסים את הבצק בניילון נצמד ומעבירים למקרר ל-30 דקות עד שעה לפחות. זה יעזור לבצק להתמצק ויקל על הרידוד.
7. לאחר שהצטנן, מרדדים את הבצק על משטח מקומח קלות לעובי של כ-1/4 סנטימטר. השתמשו בחותכני עוגיות כדי לחתוך את הצורות הרצויות והניחו אותן על תבנית האפייה המוכנה.
8. אופים את העוגיות במשך 8-10 דקות או עד שהשוליים מזהיבים קלות. הקפידו לא לאפות אותם יתר על המידה, אחרת הם יהפכו להיות פריכים מדי ויאבדו מהרכות שלהם.
9. מניחים לעוגיות להתקרר על תבנית האפייה מספר דקות לפני שמעבירים אותן לרשת לצינון מלא.
טיפים וטריקים
- אם אתם רוצים שהעוגיות שלכם יהיו רכות ועיסות במיוחד, נסו להוסיף כף עמילן תירס לחומרים היבשים.
- לטוויסט מהנה, נסו להוסיף לבצק תמציות שונות, כמו שקדים או מנטה, במקום תמצית הווניל.
- כדי לקשט את עוגיות הסוכר שלך, השתמשי ברויאל אייסינג, ציפוי קרם חמאה, או שפריצים.
דבר אחרון
לסיכום, המתכון הזה לעוגיות סוכר הוא חובה לנסות לכל חובב אפייה. עם המרכיבים הפשוטים וההוראות הקלות לביצוע, תקבלו עוגיות טעימות ומרשימות תוך זמן קצר. בין אם אתם מכינים אותם למפגש חג, לאירוע מיוחד, או סתם כי, עוגיות הסוכר האלה בטוח יהיו להיט. אז תלבשו את הסינר, הפעילו קצת מוזיקה ובואו נאפה כמה עוגיות!